Lista ingredientelor active care ne place să se trântească pe pielea noastră continuă.

Lista ingredientelor active care ne place să se trântească pe pielea noastră continuă.

Obțineți rețeta: Okra prăjită la cuptor

Foto: Sfecla inimii mele

7. Okra indiană crocantă

Această rețetă include un alt sfat de tip genius pentru a vă asigura că okra dvs. iese crocant, nu slimy: după clătirea ei, lăsați -l să se usuce complet pe un prosop de hârtie înainte de a -l arunca în tigaie. De ce? Pentru că este esențială okra în timp ce este complet uscat. Gătit cu ghee, turmeric, semințe de chimen, ghimbir, ceapă și un ardei serrano și ai partea perfectă crocantă.

Obțineți rețeta: Okra indiană crocantă

Foto: Woonheng

8. Okra picantă de 15 minute

Topim Okra dvs. cu un sos de soia picant de chili și tofu pentru o masă influențată de Szechuan. Necesită doar o mână de ingrediente și 15 minute, este foarte ușor de făcut. Poate fi savurat cald sau rece; Va avea un gust excelent în orice sens.

Obțineți rețeta: 15 minute okra picantă

Foto: masa nesfârșită

9. Okra prăjită cu usturoi, chilis și var

Acesta este un alt fel de mâncare okra plin de aromă, care se reunesc în doar 15 minute. Uleiul de nucă de cocos este utilizat ca bază care adaugă un indiciu de dulceață chiar de la start. Usturoi, ghimbir, șaloturi, cilantro, chilis roșu, cuișoare și semințe de susan prăjite amploare și mai mult aroma.

povești conexe Chiar dacă aveți doar un singur deget în lumea wellness, este posibil să fi auzit despre efectele dăunătoare ale inflamației cronice. Inflamarea poate fi vinovat pentru orice, de la acnee, probleme intestinale și chiar probleme grave de sănătate, precum bolile de inimă și Alzheimer. Nu este de mirare că prevenirea acesteia a devenit o prioritate pentru mulți.

Dar este mai mult să trăiești o viață fără inflamație decât să stropești turmeric pe tot ceea ce mănânci. Tăierea grăsimilor saturate, zahărului adăugat și alimentelor procesate este esențială. Dacă te uiți la acea listă te-a făcut să te întrebi ce naiba este chiar lăsată să nu mai fie, antrenorul de sănătate Jenny Carr vrea să te liniștească că nu este chiar atât de greu să te lipești de o dietă antiinflamatoare-atât timp cât ai câteva înlocuiri cheie în Cămară.

Carr a experimentat pericolele inflamației de primă mână. Uneori, durerea a fost atât de rea, încât nici măcar nu a putut să se ridice din pat. Dar a fost capabilă să se vindece singuri schimbându -și dieta. După ce a devenit antrenor de sănătate certificat, a scris pacea de tort (pe care o puteți obține gratuit pe site-ul ei) o carte plină de plăcuțe fave din toate timpurile, dar modificată pentru a fi hrănitoare, nu inflamatorie. Aici, ea împărtășește rețeta pentru unul dintre deserturile sale de mers: Bare de lămâie.

Barele de lămâie au fost pentru totdeauna delicioasa mea, iar când am adoptat mâncarea antiinflamatoare în urmă Găsiți o modalitate de a -mi hrăni familia – și eu – într -un mod care nu ne -a lăsat să ne simțim lipsiți, dar a permis și corpului să se vindece, spune Carr. Lămâia, uleiul de măsline și migdalele sunt trei alimente antiinflamatorii excelente, iar folosind mierea ca îndulcitor (în locul zahărului rafinat) crește și mai mult beneficiile de combatere a inflamației. Aceste bare de lămâie sunt lipsite de zahăr procesat, grâu, lactate și uleiuri inflamatorii. Sunt, de asemenea, fără gluten.

povești conexe Veți găsi o mulțime de încălțăminte și adidași pe care îi puteți purta toată ziua, fără a obține niciun număr de dureri de corp. Dar cizmele confortabile pentru femei (care nu sunt neintenționate hidoase) sunt greu de găsit, în special cizme pentru mersul pe timp de iarnă. Astfel de unicorni de încălțăminte practice există, totuși, dacă sunteți dispus să faceți un pic de legume. În acest articol

  • 01 Cele mai bune cizme pentru femei pentru mers

Vă întrebați cum să observați o pereche? Există câteva caracteristici de care trebuie să țineți cont în timp ce faceți cumpărături pentru cizme confortabile, potrivit Miguel Cunha, DPM, fondatorul Gotham Footcare. Primul este absorbția de șoc. Unele produse și mărci vă vor anunța dacă boot -ul lor are această caracteristică. Dacă nu, căutați lucruri precum tălpile de cauciuc și încercați să îndoiți pantoful – dacă se îndoaie în mijlocul talcei, acest lucru înseamnă că nu are absorbție de șoc și, în general, nu este excelent pentru sprijinul pentru picior, spune el.

În ciuda a ceea ce ai putea crede, cizmele plate nu sunt ideale pentru sănătatea piciorului tău. Nu în niciun fel. Vă recomand să evitați cizme complet plane. Acestea vor contribui la pronația și prăbușirea arcului, care poate contribui la dureri de plantator și călcâie posterioare, splinturi de strălucire, dureri de genunchi și dureri de spate, explică dr. Cunha. Cu siguranță nu mă interesează să mă ocup de această combinație de probleme.

altceva de reținut, potrivit lui Marion Parke, DPM, un podiatist transformat în pantofi, este că picioarele noastre tind să Se umflă pe parcursul zilei și vrei să ofere ceva loc pentru asta. Când vine vorba de încălțăminte, milimetri contează. Pentru a face acest lucru în achiziția de încălțăminte, ea recomandă să încerci pantofii la sfârșitul zilei, deoarece cizmele tale sunt un loc în care flexibilitatea nu este o trăsătură câștigătoare. (Până la urmă, nu le porți în yoga.) În schimb, ea spune să meargă pentru structură și sprijin. Cu alte cuvinte, căutați cizme care vă ridică și vă țin în același timp. Înainte, găsiți cele mai bune perechi de cizme pentru mers toată ziua.

povești conexe Chiar dacă nu ați tăia niciodată legăturile cu carne complet, este greu de negat beneficiile consumului de o mare varietate de plante. De fapt, este cel mai bun lucru absolut pe care îl puteți face pentru intestinul dvs., potrivit gastroenterologului și al alimentat cu fibre (14 dolari), autorul Will Bulsiewicz, MD.

Dar dacă v-ați ridicat aportul de alimente pe bază de plante, s-ar putea să vă confruntați cu un efect secundar neplăcut: o mulțime de gaz. Pentru a fi clar, nu este nimic în neregulă cu Farting. Trecerea gazelor este complet normală și cu toții o facem. Oricine spune că nu minte, spune dr. Bulsiewicz. Acestea fiind spuse, există motive pentru care să mănânci mai multe fructe, legume, cereale, fasole și altele asemenea poate face ca cineva să fie mai gazet decât în ​​mod normal.

dr. Bulsiewicz spune că principalul motiv este că adoptarea unui regim de masă mai bazat pe plante este o perioadă de tranziție. Este un mod nou de a mânca cu care corpul tău trebuie să se obișnuiască – și după câteva săptămâni, el spune că gazajul excesiv va trece, bine,. Dacă vă întrebați cum să opriți în timp, el v -a acoperit.

Continuați să citiți pentru soluții pentru a încerca, care vor face tranziția mai ușoară la stomac – literalmente.

cum pentru a opri fartingul (excesiv) atunci când treceți la o dietă pe bază de plante:

1. Ușurează-l în ea

așa cum a explicat Dr. Bulsiewicz deja, principalul motiv pentru care se poate întâmpla gazul excesiv atunci când mergeți pe bază de plante este că corpul dvs. se adaptează la schimbare. Dacă de obicei nu mâncați o tonă de fibre și apoi creșteți aportul în mod semnificativ, este o creștere cu care sistemul digestiv trebuie să se obișnuiască. Acesta este motivul pentru care le recomand oamenilor să se ușureze, ridicând cantitatea de alimente pe bază de plante pe care le mănâncă încet, în loc să schimbe întregul mod în care mâncați toate simultan, spune el.

povești conexe Chiar dacă ești un iubitor de carne greu, este imposibil să ignori creșterea alimentației pe bază de plante. Alt-Produse continuă să devină mai accesibile și mai bune degustări-un câștig, indiferent de ceea ce mănânci este planul la alegere. Desigur, atunci când schimbați carnea pentru o opțiune vegană, una dintre principalele dileme este să vă dați seama unde să furnizați proteina respectivă. Destul de des, fasolea neagră, vino la salvare ca soluție. (Ajută să fie ieftine și ușor de găsit.)

Pe măsură ce mâncarea pe bază de plante continuă să domine, vă puteți aștepta ca aceste fasole umile să ia în scenă în alimentele dvs. și mai frecvent. Ceea ce ridică întrebarea despre ce fel de nutriție aduc la masă (literalmente).

sunt fasolea neagră sănătoasă?

într -un cuvânt: da! Iată o scădere rapidă a ceea ce beneficiază sănătatea, o porție tipică de fasole neagră vă primește.

1. Fasolea neagră este plină de proteine ​​

O servire are 15 grame de proteine, o cantitate bună de 46 de grame pe care doriți să le propuneți să le obțineți în fiecare zi. Proteina din fasolea neagră ajută la furnizarea corpului energetic și, de asemenea, vă asigură că masa dvs. se satie și nu vă va fi foame la scurt timp după mâncare.

povești conexe Acid hialuronic. Niacinamidă. Retinol. Acid salicilic. Lista ingredientelor active care ne place să ne trântească pe pielea noastră. Dar, în timp ce puteți amesteca și potrivi seruri pentru a curata o rutină personalizată de îngrijire a pielii, știți că există câteva ingrediente care nu se joacă frumos împreună. Unele combinații pot provoca iritații uromexil forte teapa, în timp ce altele vor scădea eficacitatea produsului, ceea ce înseamnă că veți dori să acordați o atenție deosebită (și cum) aplicați.

Cea mai mare problemă cu amestecarea anumitor activi, sau ingrediente de îngrijire a pielii, este că pot provoca uscăciune, arsură, înțepătură sau roșeață a pielii și, uneori, decolorare, spune Caren Campbell, MD, un dermatolog certificat de bord în California. În plus, unele ingrediente active de îngrijire a pielii neagă efectele sau reduc eficacitatea altora.

Pentru a împiedica rutina de îngrijire a pielii să devină un experiment de chimie greșit, continuați să derulați pentru a afla care sunt ingredientele dermine Nu trebuie să amestecați.

1. Vitamina C și exfolianții

Shirley Chi, MD, un dermatolog certificat de bord din California, spune că nu folosește niciodată vitamina C după exfoliere. Ingredientele exfoliante includ acizi alfa-hidroxi (AHA), cum ar fi acidul glicolic, acizii beta-hidroxi (BHA), precum acidul salicilic și scruburile. Această regulă se aplică serurilor pe care le utilizați acasă, precum și oricăror tratamente exfoliante din birou, cum ar fi cojile chimice. Întotdeauna vă recomand să nu utilizați serul de vitamina C imediat după ce faceți așa ceva, spune dr. Chi, este foarte iritant și face mai mult rău decât bine, deoarece porii dvs. sunt atât de deschiși.

cum să faceți Exfoliați -vă fața:

povești conexe Sunt încă o mamă de plantă în devenire (ha!), Care s -a îndrăgostit de un fir de lavandă cu câteva luni în urmă, a numit -o Carla și nu s -a uitat niciodată în urmă. M -am simțit ca o doamnă naturală și, de -a lungul timpului, a devenit o încurcătură sănătoasă de vițe lungi, cu frunze. Dar, cu zile mai scurte, scăderea luminii solare și timpul mai rece, sunt nervos de sănătatea viitoare a copilului meu. Așadar, am căutat ajutor suplimentar în îngrijirea plantelor mele prin înscrierea aplicației de îngrijire a plantelor Vera, un nou instrument de urmărire a plantelor de către Bloomscape, serviciul de livrare a plantelor în ghiveci.

Nu sunt singura persoană care a apelat la părinții vegetale ca strategie de auto-îngrijire în carantină. Și asta are sens, având în vedere că aducerea naturii în interior vă poate ajuta să vă sporiți starea de spirit, iar beneficiile de a avea grijă de plante includ creșterea concentrării și chiar contribuirea la a ne face mai compătimitoare. Dar, în timp ce pot exista o mulțime de motive pentru care vă aflați încărcați pe plante, a avea grijă de ele în mod eficient este o altă poveste. Și indiferent dacă sunteți un începător pentru lumea plantelor ca mine sau sunteți un veterinar de seră bine udat, aplicația Vera Plant Care există atunci când vă aflați copleșit de dvs., să zicem, 20 de plante de șarpe noi. Povești Unul dintre cele mai frecvente pericole ale înțelepciunii pe care cuplurile în relații comise se agață pentru a -și proteja sănătatea relației lor este de a evita să te duci la culcare. Dar când vine vorba de a lua alte decizii de viață care se încadrează în limitele unei relații, sfaturile de vârf includ „Vezi cum te simți dimineața” și „Dormi pe ea”. Așadar, având în vedere această descrepanță, se pare că se descurcă înainte de a ajunge la o rezoluție într -o relație nu poate fi cel mai rău lucru absolut vreodată, nu?

Ei bine, este complicat. Pentru unele cupluri, a merge la culcare furios este de fapt benefic, în timp ce pentru alții, nu este. Mai mult, „Nu există nicio regulă grea și rapidă dacă este [o perioadă bună] sau când este și nu este în regulă să te culci furios”, spune Jesse Kahn, LCSW, CST, director și terapeut sexual la Gender & amp; Centrul de terapie sexuală din New York. Stilurile de rezoluție a conflictelor variază persoana cu persoana, relația cu relația și „cum și când alegeți să rezolvați conflictele se pot schimba și în cadrul unei relații, în funcție de această problemă”, spune Kerrigan Hummel, LCSW, psihoterapeut la gen & amp; Sexuality Therapy Center.

Acest lucru înseamnă că discerne dacă este cel mai bine pentru tine și partenerul tău să lovești fânul sau să continui să -l scoți este specific relației tale și, adesea, problema la îndemână. Sunt atât pro și contra pentru ambele căi înainte, dar un dezavantaj mare pentru a merge la culcare furios este faptul că acest lucru ar putea compromite somnul tău, deoarece, „tensiunea nerezolvată poate interfera cu calitatea somnului”, spune Hummel. Și trezirea a doua zi dimineață nedescrisă și încă Sullen adaugă literalmente insultă la vătămare (sau poate în acest caz, vătămarea insultei). Acestea fiind spuse, există motive pentru a apăsa butonul Pauză – și modalități de a face acest lucru în mod eficient.

3 motive pentru a merge la culcare furios (sau cel puțin înainte de a rezolva problemele dvs.) ar putea fi o mișcare inteligentă

1. Ești epuizat

Cu toate acestea, vei dormi chiar și atunci când ești supărat ar putea fi o mișcare inteligentă pentru tine și partenerul tău, dacă unul sau amândoi sunt atât de epuizați încât nu ești capabil să comunici corect . Dacă nu vă puteți angaja în conversații productive, a dormi de fapt nu va face ca lupta să pară mai mare, spune Hummel. În acest caz, a face o pauză te pregătește pentru o discuție de succes a doua zi, spune ea.

2. Ești îngrijorat de somnul ratat

Mai mult, somnul în sine poate deveni o problemă. „Dacă cineva este stresat să se culce sau să fie nevoie să obțină un anumit număr de ore de somn, asta va avea impactul cât de prezent sunt în conversație”, spune Kahn.

povești conexe În timp ce scriu acest lucru, săptămâna unu din 2022 este aproape în cărți. Vorbind din dovezi anecdotice (adică datele prietenilor și familiei mele), mulți oameni au renunțat la rezoluțiile de Anul Nou în acest an. În schimb, merg pentru lucrurile bune: fericirea. După doi ani, care au fost grei și greu de spus cel puțin, așa că mulți dintre noi ne dorim doar o mică bucurie. Așa că am cerut doi psihologi pozitivi pentru cel mai bun început de început al anului.

Potrivit psihologului clinic Sarah Sarkis, doctor, membru al Consiliului consultativ de performanță pentru brandul de performanță umană Exos, Fericirea urmează acțiunea. Fericirea nu poate fi capturată. Nu este o destinație. Este o experiență, un moment în timp, spune ea. După ce încercați să obțineți fericirea sau să o alungați sau să o dețineți în vreun fel, a dispărut. În loc să vă concentrați pe a fi fericit, investiți în procesul de a face lucruri care vă aduc fericire. Nu puteți vâna direct fericirea. Trebuie să -l găsiți prin mijloace secundare, cum ar fi împlinirea profundă, conexiunea intimă și serviciile pentru alții.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

sezonul de cadouri este aici și ne -a rămas timp limitat înainte ca ferestrele de transport și livrare să se închidă (pentru a nu vă stresa). Ai făcut o listă și ai verificat -o de două ori – și încă! – ai uitat de mâncarea ta preferată. Într-un fel, bucătarul tău de acasă sau un aspirant mare britanic britanic s-a strecurat prin fisuri, lăsându-te să te întorci la tabloul de desen.

În timp ce probabil ți-ar plăcea să-i surprind cu o nouă gătit Gadget sau piesă de bucătărie artizanală (salut, Le Creuset …), cadourile pentru mâncăruri pot fi puțin pe partea scumpă. Vestea bună este că nu trebuie să fie.

Top